Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
2019. gada KTM 1290 SUPER DUKE GT & R Ziņas

“Intermot” izstādē Ķelnē, Vācijā, KTM prezentēja asāku, stiprāku un izsmalcinātāku versiju savam sporta ceļojuma motociklam KTM 1290 SUPER DUKE GT, kā arī uzlaboto KTM 1290 SUPER DUKE R.

KTM 1290 SUPER DUKE GT

Jaunais KTM 1290 SUPER DUKE GT, gluži kā tā 'R' brālis, ir aprīkots ar jaunākās paaudzes 1301cc 75 V-Twin LC8 dzinēju. KTM inženieri ieviesuši arī mainītas rezonatora kameras, titāna ieplūdes vārstus un jaunu dzinēja vadības programmu, kas sniedz 175 zirgspēkus un 141 Nm lielu griezes momentu. Īsumā – jauda vienmēr ir pa rokai – un tagad vēl iespaidīgākā izpildījumā. Līdz ar plūstošo sniegumu pie zemiem motora apgriezieniem, bezsajūga pārslēgšanās assistenta Quickshifter+ papildinājums sniedz ātru un maigu pārslēgšanos abos virzienos, gan uz augstāku, gan zemāku pārnesumu. Tas ir ieguvums drošākai un patīkamākai braukšanai kā šoferim, tā arī līdzbraucējam.

Pēdējās paaudzes WP pusaktīvā amortizācija ir izsmalcinātākais uzstādījums, ko KTM līdz šim ir piedāvājis, ar dziļākas analīzes sensoriem, kas automātiski pielāgojas seguma stāvoklim, līdz ar ko jaunais KTM 1290 SUPER DUKE GT vienmēr nodrošina precīzu vadāmību – neatkarīgi no motocikla kopējā noslogojuma vai seguma veida. Motocikla 1290 SUPER DUKE GT kopējā noslogojuma režīmi “Braucējs”, Braucējs ar pasažieri”, “Braucējs ar pasažieri un bagāžu” var tikt noregulēti ar vienu pogu bez instrumentu izmantošanas.

KTM 1290 SUPER DUKE R

Ar apbrīnojamu 177 Zs maksimālo jaudu, tas vēlas, lai braucējs trauktos ātri, bet, joprojām saglabājot kontroli: plata, zema stūre, Brembo monobloka bremžu skavas, motocikla stabilitātes kontroles programma MSC ar līkumu ABS, uz sacensību pieredzes balstītā un izstrādātā WP amortizācija, multifunkcionālais TFT displejs un LED lampa.

Izvēles “Track Pack” iekļauj starta kontroles programmu “Launch control”, atslēdzamu pretbuksēšanu, trīs dzinēja vadības programmas un “anti-wheelie” izslēgšanas iespēju. Vēl ir iespēja izvēlēties “Performance Pack”, kas iekļauj motora izslīdēšanas regulāciju (MSR) un divvirzienu bezsajūga pārslēgšanās assistentu Quickshifter+.

Turpmākās ziņas un informācija par KTM 2019. gada modeļiem tiks paziņota 6. novembrī Itālijā, izstādē EICMA.