Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
Motofavorīts un KTM šogad kopā ar Tomu Macuku un Kristeru Drevinski Ziņas
Motofavorīts un KTM šogad kopā ar Tomu Macuku un Kristeru Drevinski

Šī gada sākumā “Motofavorīts” savās vēstures lappusēs pievienoja jaunu ierakstu, kļūstot par vienīgo oficiālo “KTM” dīleri Latvijā. Šobrīd tiek sperts nākamais solis uzņēmuma un “KTM” zīmola attīstībā Latvijā, sniedzot atbalstu diviem no Latvijas vadošajiem motosportistiem – Tomam Macukam un Kristeram Drevinskim.

KTM zīmols motosportā nevienam nav svešs – vairāku gadu garumā tas ir izcīnījis augstākos motokrosa un enduro čempionātu titulus. Vērojot KTM panākumus pasaulē, radās doma par to, ka KTM motociklam būtu jāiekaro arī Latvijas motokrosa sacensību pjedestālu augstākie pakāpieni.

Jau ilgu laiku “Motofavorīts” ir veiksmīgi sadarbojies ar Ventspils motoklubu “Rodeo”, kas jau deviņas reizes ir tikusi kronēta par Latvijas čempioniem. Komandas paspārnē vairākus gadus atrodas deviņpadsmit gadus jaunais motokrosa braucējs Kristers Drevinskis. Vērojot Kristera rezultātus, ar katru gadu ir manāms aizvien lielāks progress, kas izteikti pierādījās šīs sezonas Latvijas čempionāta pirmā posma sacensībās, kad smagajā “Laumas” mototrasē Liepājā, Kristers bija viens no retajiem sportistiem, kas spēja noturēt līdzvērtīgus apļa laikus visa brauciena garumā. Ņemot vērā arī to, ka Kristeram KTM motocikls nav svešs, tika pieņemts lēmums sniegt viņam atbalstu viņa turpmākā izaugsmē, piešķirot jaunu SX-F 250 motociklu ar ko iekarot trases Latvijā un Igaunijā.

Esmu gandarīts par sniegto iespēju un atbalstu braukt ar augstākās klases motociklu – KTM, kas ļaus man sevi pierādīt Eiropas līmeņa sacensībās un izcīnīt Latvijas čempionāta titulu MX2 klasē. Galvenais šosezon braukt bez traumām, prātīgi un ar galvu.” par sadarbību stāsta Kristers.

Vairāku gadu garumā Toms Macuks ir bijis viens no vadošajiem MX1 klases sportistiem Latvijā, startējot sacensībās gan Eiropā, gan pārstāvot Latvijas valsti Nāciju Kausā motokrosā. Šogad Toma mērķis šogad ir izcīnīt MX1 klases čempiona titulu, pārspējot divkārtējo Latvijas čempionu Prītu Ratsepu. Redzot Toma potenciālu un rezultātus, mēs ticam, ka tas ir pa spēkam, tāpēc ceram, ka ar jauno KTM SX-F 450 motociklu viņam šo mērķi izdosies īstenot.

Esmu priecīgs par sadarbību ar „Motofavorīts”, ka viņi man sniedz iespēju pārstāvēt KTM brendu. Ar uzņēmumu esmu sadarbojies arī iepriekš un ceru, ka šī sadarbība turpināsies vēl vairākus gadus. Ceru, ka izdosies īstenot gan „Motofavorīta”, gan manu mērķi un kļūt pat MX1 klases Latvijas čempionu šogad.” atzīst Toms.

Ceram, ka ar mūsu sniegto atbalstu Kristeram un Tomam izdosies īstenot savus mērķus un tas atvieglos viņu ceļu pretī panākumiem.