Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
KTM laiž klajā pasaulē pirmos divtaktu degvielas izsmidzināšanas sistēmas motociklus Ziņas

Sekojot pagājušā gada izlaistajiem EXC modeļiem, kas bija vieglāki, spēcīgāki un ātrāki, KTM ir radījis pasaulē pirmos elektroniskās degvielas izsmidzināšanas sistēmas divtaktu bezceļu motociklus un sācis to masveida ražošanu.

Jaunie 2018. gada KTM 250 EXC TPI un KTM 300 EXC TPI motocikli (Eiropas modeļi) ir aprīkoti ar jauno TPI degvielas izsmidzināšanas sistēmu. Šie modeļi ir izgatavoti ar virkni jaunu detaļu, kas sniedz priekšrocības jaunajai sistēmai, tai skaitā jauna sajūga sistēma un jauna EMS (motora vadības sistēma), kura sevī ietver jaunu ECU (elektroniskās kontroles sistēma). Šī sistēma izmanto vairākus sensora rādījumus, lai noteiktu piemērotāko aizdedzes momentu un degvielas iesmidzināšanas daudzumu. Motocikliem ir arī jauns cilindrs, gaisa filtra kaste, eļļas pumpis un degvielas tvertne.

Papildus jaunajai tehnoloģijai, motocikli ir ar augstākās kvalitātes aprīkojumu – elektroniskais starteris, īpaši viegla litija jonu baterija, Brembo bremzes, hidrauliskais sajūgs, augstākās kvalitātes WP amortizācija un vēl un vēl.

Šis mums ir ļoti īpašs brīdis, atklāt pasaulē pirmos elektroniskās degvielas izsmidzināšanas divtaktu bezceļu sacensību motociklus. KTM rūpnīcā mēs esam apņēmušies attīstīt šo revolucionāro tehnoloģiju, un, ar KTM 250 EXC TPI un KTM 300 EXC TPI modeļiem, mēs jūtam, ka motociklu pasaule ir mainījusies, jo šādi motocikli pasaulē ir pirmie. Mūsu mērķis bija radīt divtaktu Enduro motociklu, kas nebūtu pārāk sarežģīts un tai pat laikā saglabātu karburatora motocikla sajūtu, bet ar degvielas izsmidzināšanas priekšrocībām.” sacīja Joašims Sauers (Joachim Sauer), bezceļu motociklu produktu mārketinga vadītājs.


Jaunie KTM 250 EXC TPI un KTM 300 EXC TPI modeļi Latvijā būs pieejami no jūlija sākuma.