Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
KTM 790 DUKE: Latvijā jau no maija Ziņas

Ilgi gaidītais KTM 790 DUKE ir pieejams KTM dīleru centros, sevī prezentējot tehniski advancētāko ieroci braucējiem, kas izvēlās unikālu braukšanas sajūtu, pārvietojoties ar ielas motociklu. Tiem, kas vēlās sevi un savu “Skalpeli” (tā iesaukts jaunais KTM 790 DUKE) individualizēt, tiek piedāvāts plašs klāsts ar KTM PowerParts un KTM PowerWear.

Jaunais LC8C ir KTM pirmais paralēlais divcilindru dzinējs un tā 799cc darba tilpums rada iespaidīgus 105 zirgspēkus jaudas un 87 Nm griezes momenta, kas rezultējas ar patīkamu un dinamisku braukšanu gan pie maziem, gan lieliem apgriezieniem.

Pateicoties tam, ka dzinējs ir tik kompakts, tas ļāva KTM šasijas inženieriem pilnībā realizēt KTM 790 DUKE konceptu un piedāvāt braucējiem viegli un superprecīzi vadāmu motociklu, kurš palielina braucēja pārliecību ar katru braucienu un apmierinot arī tos, kas alkst pēc ātruma līkumos.

Bez precīzās vadāmības un jaudīgā dzinēja, jaunais DUKE ir aprīkots ar visaptverošu braucēju elektronisko asistēšanas sistēmu, iekļaujot jaunākās paaudzes ABS, un motociklu vilkmes kontroli (MTC). Papidus četriem dažādiem braukšanas režīmiem ir piejams bezsajūga pārslēgšanās assistents abos virzienos Quickshifter+, starta kontrole un iespēja motociklu savienot ar viedierīcēm, ko nodrošina KTM MY RIDE atbalsts, izmantojot Bluetooth tehnoloģiju.

KTM saprotot, ka braucējam ir nepieciešama iespēja sevi izpaust, kad tiek runāts par viņa braucamo. Speciāli KTM 790 DUKE, ir radīts KTM PowerParts aksesuāru klāsts, kas sniedz pircējam iespējas savu motociklu personalizēt un īstenot savu vīziju – palielinot jaudu, praktiskumu vai stilu.

KTM PowerWear departements ir radījis plašu klāstu ar daudzveidīgu un funkcionālu apģērbu, kas piemērots visiem klimatiem, laikapstākļiem un stiliem. Kolekcija, kas izstrādāta kopā ar šo motociklu ar mērķi izcelt jūs no pūļa. KTM PowerWear sola aizsardzību, sniegumu un raksturu.

Uzzini vairāk par jauno KTM 790 DUKE, pieejamajām KTM PowerParts un PoweWear opcijām un atrodi savu tuvāko dīleri www.ktm.com. Latvijā KTM 790 DUKE būs pieejams no maija beigām pie oficiālā KTM dīlera SIA "Motofavorīts" K. Ulmaņa gatvē 21, Rīgā.