Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
Šogad kopā ar KTM Latvija arī "CEC I.S. Racing" Ziņas
Šogad kopā ar KTM Latvija arī

Uzņēmuma pastāvēšanas laikā “Motofavorīts” ir sniedzis atbalstu vairākiem Latvijas motoklubiem un sportistiem un šis gads nebūs izņēmums. Esam priecīgi paziņot, ka kopā ar KTM šogad sniegsim atbalstu vienai no vadošajām Latvijas Enduro komandām – “CEC I.S. Racing”.

Šogad “Motofavorīts” ar KTM atbalstu palīdzēs “CEC I.S. Racing” komandai piepildīt uzstādītos mērķus. Lai ceļš uz sasniegumiem būtu vieglāks, tiks sniegts atbalsts arī no “X-Grip”, “Motorex”, “Rtech” un “P-Tech”.

“CEC I.S. Racing” enduro lauciņā iegājusi ir vien nesen, bet jau pirmajos komandas pastāvēšanas gados ir uzrādījusi atzīstamus rezultātus kā komandu, tā individuālajos vērtējumos. Komandas vadītājs Ivo Šteinbergs ir divkārtējs Latvijas un Baltijas čempions enduro un atzīst, ka šogad mērķis šo titulu ir aizstāvēt un izcīnīt arī trešo reizi, kā arī mērķis ir izcīnīt komandu čempionu titulu Latvijas un Baltijas enduro čempionātos.

Šogad komandas sastāvā varēs redzēt Ivo Šteinbergu #74, Alvi Leci #868, Gintu Filipsonu #317, Gati Dumbri #226, Andreju Stoleru #300, Lauri Pavlovski #489, Kasparu Bondaru #42, Aleksandru Čerņaginu #92, Edgaru Muraško #858 un Edgaru Rubeni #100. Papildus startiem Latvijas un Baltijas čempionātos, jūlija sākumā Ivo ar Gintu startēs Pasaules endruo čempionātā, kas norisināsies tepat Tallinā. Kā arī jūlija beigās ir mērķis vairākiem komandas sportistiem piedalīties prestižajās “Red Bull Romaniacs” Hard Enduro sacensībās.

Ceram, ka ar mūsu atbalstu “CEC I.S. Racing” komandai izdosies sasniegt izvirzītos mērķus un ceļš uz sasniegumiem būs vieglāks.