PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
MOTOREX saņem “KTM piegādātāja izcilības apvalvojumu 2017” Ziņas
MOTOREX saņem “KTM piegādātāja izcilības apvalvojumu 2017”

Motociklu ražotājs KTM ir apkopojis savu partneru kvalitātes novērtējumu 2017. gadam. Rezultāts: MOTOREX atkārto iepriekšējo gadu panākumus, atkal iegūstot "KTM piegādātāja izcilības kvalitātes apbalvojumu 2017". Tas nozīmē, ka eļļošanas eksperti saglabā savu vērtējumu kā "A+ piegādātāji", kas atbilst visstingrākajiem motociklu ražotāja standartiem.

"MOTOREX atkārtoti tiek novērtēts kā" A + piegādātājs ", kas ir vēl viens iespaidīgs apliecinājums šo divu zīmolu ciešajai saitei," saka Ronalds Kabella, MOTOREX Powersports direktors. "15 gadus MOTOREX un KTM ir strādājuši roku rokā pētniecībā un attīstībā, atzīmējot daudzus panākumus sacīkstēs un nodrošinot klientiem pārliecinošas kvalitatīvas preces, kas atbilst visprasīgākajām kvalitātes prasībām."

MOTOREX un KTM: Standarta izstrādājumi gūst labumu no sacīkšu zināšanām

Ciešā saikne starp MOTOREX un KTM radās 2003. gadā. “Offroad” sacīkstēs abi zīmoli dodas kopā no viena sasnieguma uz nākamo: Dakāras rallijā abi uzņēmumi izcīnījuši nepieredzētu 16 uzvaru virkni kopš 2003. gadā. Tad ir daudz titulu dažādās motokrosa sacensībās. Pagājušajā gadā KTM braucējs Antonio Kairoli nodrošināja MXGP pasaules čempionāta trofeju. 2016. un 2017. gadā Pasaules čempionāta MX2 klasē vēl divi KTM braucēji – Džefrijs Hērlingss un Pauls Jonass arī izcīnīja čempiona titulus. Turklāt MOTOREX kā tehniskais partneris atbalsta arī KTM MotoGP komandu.

Šī veiksmīgā sadarbība motorsportā dod labumu arī klientiem. Abu uzņēmumu pētniecības un attīstības departamenti izmanto zināšanas, kas iegūtas izcīnot uzvaras ekstrēmos apstākļos, un tās nekavējoties iekļauj regulāros produktos.