Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
KTM: GATAVS VISAM 2019. GADĀ Ziņas
KTM: GATAVS VISAM 2019. GADĀ

KTM atklāja tā visplašāko, inovatīvāko un ekstrēmāko motociklu klāstu, prezentējot piecus jaunus motociklus EICMA izstādē Milānā.

2019. gada klāstu atklāja ilgi gaidītais KTM 790 ADVENTURE un KTM 790 ADVENTURE R. “Jūs izteicāties, mēs uzklausījām”. KTM ir braucēju kompānija un visie šie jaunie motociklu modeļi ir tiešs rezultāts no klientu atsauksmēm savienojumā ar zīmola pieredzi un zināšanām. Ar šiem diviem motocikliem KTM nosaka jaunus kritērijus vidējās ietilpības ceļojumu motociklu tirgū.

KTM 790 ADVENTURE ir ceļojumu enduro faniem ar ambīcijām, kas gatavi atklāt jaunus ceļus, neatkarīgi no to seguma. KTM 790 ADVENTURE R ir viegls, izveicīgs un tehniski attīstīts motocikls piedzīvojumu meklētājiem, kas vēlās sevi izaicināt, izaicinot sarežģītus reljefus. Abi motocikli ir aprīkoti ar 799cc LC8c motoru, kas pirmo reizi tika izmantots KTM 790 DUKE.

Ikviens no šiem motocikliem tika izstrādāts kopā ar labākajiem piedzīvojumu braucējiem pasaulē, kā arī Red Bull KTM Rally Factory Racing komandu, lai radītu ar pārliecību iedvesmojošu šasiju, kurai ir zems gravitātes centrs un braukšanas ergonomika, kas piemērota ikvienam braucējam.

Pārstartējot supermoto, kas domāts ielām, KTM 690 SMC R atgriežas 2019. gadā, iemiesojot READY TO RACE vērtības; viegls, izveicīgs, atkarību izraisoša viencilindra jauda, augstākās klases šasijas komponenti un vadošā veiktspēju-palielinoša elektronika.

KTM 690 SMC R ir aprīkots ar jaunākās paaudzes LC4 motoru; pasaules jaudīgākais rūpnīcu viencilindra motors sniedz 74 Zs un 73,5 Nm griezes momentu. Divi braukšanas režīmi – Ielas un Sporta – līkumu ABS, noliekšanās leņķa sensitīvā motocikla saķeres kontrole (MTC), motora slīdēšanas regulācija (MSR) un Quickshifter+ ir lielākais no jaunumiem.Tas viss ir ielikts uzlabotā šasijā un palīgrāmī, ko atbalsta jaunākās paaudzes regulējama WP APEX amortizācija.

KTM 690 ENDURO R ir vēl vairāk piemērots, lai savienotu asfaltu un takas. Tas aprīkots ar to pašu dzinēju, elektroniku un šasijas uzlabojumiem kā tā supermoto radinieks, bet platformā, kas pilnībā fokusējas uz bezceļiem.

Evolūcija nozīme saglabāt visu, kas bija labs iepriekšējā modelī un turpināt to pilnveidot. Zem jaunā sēdekļa un svaigās virsbūves – noslīpēta ne tikai stilam, bet arī labākai kustībai uz motocikla – ir pavisam jauna šasija ar WP XPLOR amortizāciju, kas iegūta no KTM vispasauels EXC modeļiem. Izstrādāts kā uzticību iedvesmojošs, ar vieglu vadību, tas ir gatavs stāties pretī visam - sākot no vieglām takām līdz bezceļu šķērsļiem, saglabājot savu ikdienas motocikla funkciju. Motocikls, kam nebūs vajadzīgs treileris, lai to nogādātu uz bezceļu takām.

Jaunizveidotais KTM SX-E 5 ir nākamais solis KTM inovatīvajā motociklu līnijā. Apvienojot zināšanas jauniešu motokrosā ar gadiem attīstības darbā e-sektorā, KTM SX-E 5 ir balstīts uz populāro divtaktu KTM 50 SX motociklu ar augstākās klases šasiju, ko darbina elektriskais motors. Misija bija skaidra: radīt konkurētspējīgu motociklu, ar ko būtu viegli braukt arī vismazākajiem iesācējiem.
KTM SX-E 5 izbauda zemās skaņas, nulles emisijas un minimālo uzturēšanu, kas to padara ideālu mazajiem ķipariem, kas vēlās spert pirmos soļus motokrosa pasaulē. Tā dinamiskais dizains sniedz iespēju regulēt sēdekļa augstumu, kas nozīmē, ka tas ir lieliski piemērots mazajiem sportistiem.

KTM PowerPack var nodrošināt vairāk kā 2h braukšanu iesācējiem vai 25 minūtes ātrākajiem junioru braucējiem – un ar tā lādētāju, baterija pilnībā uzlādējās apmēram vienā stundā. Nākot no READY TO RACE kompānijas, KTM SX-E 5 uzstāda jaunus kritērijus elektrisko minimotociklu tirgū.

Pagājušajā mēnesī Ķelnē, 2019. gada motociklu klāstam pievienojās asāka, spēcīgāka un smalkāka KTM 1290 SUPER DUKE GT versija. Lielākās izmaiņas šajā motociklā var atrast dzinējā, amortizācijā, elektronikā un dizainā ar fokusu uz komforta uzlabošanu un tā veiktspēju.

Jaunie KTM motociklu modeļi Latvijā gaidāmi jau nākamā gada sākumā, tāpēc aicinām sekot līdzi jaunumiem, lai nenokavētu savu iespēju tikt pie kāda no šiem eispaidīgajiem motocikliem!