PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
KTM PREZENTĒ TRĪS JAUNUS MODEĻUS “EICMA 2019” IZSTĀDĒ Ziņas
  • KTM 1290 SUPER DUKE R “THE BEAST” debitē
  • KTM 890 DUKE R “THE SUPER SCALPEL” tiek atklāts
  • KTM 390 ADVENTURE papildina KTM Adventure motociklu klāstu


KTM atrādīja tā jaunākās inovācijas “EICMA” motociklu šova pirmajā dienā Milānā, Itālijā. KTM atklāja trīs pavisam jaunus modeļus – KTM 1290 SUPER DUKE R, KTM 890 DUKE R un KTM 390 ADVENTURE.

KTM 1290 SUPER DUKE R ir padarīts vēl zvērīgāks. KTM vadošais motocikls ir guvis ievērojamas atsauksmes, ņemot vērā plaša klāsta motociklistu vēlmes un prasmes, un tam ir veiktas radikālākās pārmaiņas uz 2020. gadu. Pilnīgi jauna šasija, stils un elektronika nozīmē, ka KTM 1290 SUPER DUKE R ir samazināts svars, kamēr LC8 motors atbrīvo vēl lielāku jaudu.

KTM ir palielinājis izvēli vidējā svara kategorijā ar pilnīgi jauno KTM 890 DUKE R. Sekojot tā jaunākā brāļa – KTM 790 DUKE lieliskajām spējām, KTM 890 DUKE R ir sportiskāks un apveltītāks jaudīgākai braukšanai. Lielāku jaudu un lielāku griezes momentu nodrošina jaunais motors, kam pievienota 'sportiskāka' ergonomika, labākas bremzes un pilnībā regulējama WP APEX amortizācija. KTM 890 DUKE R ir ideāli piemērots motociklistiem, kas vēlās ekstrēmāku pieredzi vai lūko pēc lielākas aizraušanās, salīdzinājumā ar lielākas ietilpības modeļiem.

Jaunais KTM 390 ADVENTURE ir izmantojis atribūtus un DNS no populārā un augsti vērtētā KTM 790 ADVENTURE, kā arī informāciju par attīstību, kas iegūta no gandrīz divu desmitgažu panākumiem Dakāras rallijā. Brīnišķīgs, veikls un ideāls iepazīšanās modelis tiem, kas vēlās atklāt piedzīvojumu sajūtu, ne tikai ceļojot, bet braucot arī pa bezceļu takām. Izmantojis KTM 390 DUKE elementus kā pamatu, KTM 390 ADVENTURE piedāvā nedaudz tuvāk sajust veiktspēju, kas meklējama KTM 450 RALLY saknēs. Tas ne tikai atbilst visiem Eiropas emisijas standartiem, bet to arī iespējams vadīt ar A2 licenci.

Papildus informāciju par 2020. gada KTM modeļu klāstu meklē www.ktm.com vai pie sava tuvākā autorizētā KTM dīlera.