Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
KTM ATRĀDA ĪPAŠĀ IZLAIDUMA KTM 350 EXC-F WESS MOTOCIKLU Ziņas
KTM ATRĀDA ĪPAŠĀ IZLAIDUMA KTM 350 EXC-F WESS MOTOCIKLU

Kā 2021. gada īpašo modeli, KTM laiž klajā 350 EXC-F WESS kā veltījumu saviļņojošajam WESS čempionātam. Pirmais KTM EXC motocikls, kas aprīkots ar WP XACT gaisa dakšu un iespaidīgu papildu sastāvdaļu sarakstu, šis limitētā izdevuma motocikls ir gatavs visgrūtākajiem testiem un izaicinošākajām takām visā pasaulē.

KTM 350 EXC-F ir ļoti iekārojams risinājums visu vecumu un prasmju enduro braucējiem, kas apvieno mazāka cilindra motocikla veiklību ar daudz lielāka motocikla jaudu un griezes momentu. Uzlabotais 350 kubikcentimetru ar degvielu iesmidzinātais DOHC motors, kas sver mazāk nekā 28 kg, strādā ar vismodernāko hroma tērauda rāmi, lai piedāvātu perfektu līdzsvaru starp jaudu un vadāmību.

Izmantojot KTM vislabāk pārdotās četrtaktu sacīkšu Enduro motociklu galvenos elementus, KTM 350 EXC-F WESS papildina sērijveida modeļa paketi, iekļaujot rūpnīcas riteņus ar oranžā krāsā anodētām rumbām, radiatora ventilatoru un aizsargus, CNC apstrādātus tiltiņus oranžā krāsā, plastmasas motora aizsargplāksni un factory sēdekli.

Lielākais KTM 350 EXC-F WESS uzlabojums ir pirmo reizi iekļautā WP XACT 48 mm gaisa dakšas tehnoloģija KTM Enduro motociklos. Īpaši paredzēta augstas veiktspējas lietošanai bezceļos, jaunākā WP inovācija ļauj ērti un ātri to pielāgot, izmantojot gaisa spiediena vārstu priekšslodzei (kreisajā pusē) vai viegli pieejamus klikšķus amortizācijai (labajā pusē), optimizējot piekares iestatījumus dažādiem testiem vai visas dienas braukšanas apstākļiem. Turklāt WP XACT dakša ievērojami ietaupa svaru, salīdzinājumā ar alternatīvajām sistēmām.

Joahims Sauers, KTM vecākais enduro produktu vadītājs :“Katram mūsu īpašā izdevuma motociklam ir ekskluzivitāte, un ar KTM 350 EXC-F WESS mēs nolēmām nodrošināt hardcore Enduro faniem tehnisku uzlabojumu, kas palīdzēs viņiem attīstīties konkurences apstākļos vai vēl vairāk uzlabos viņu vispārējo sajūtu braucot. Pirmo reizi pievienojot WP XACT dakšu tehnoloģiju KTM EXC modelī, motocikls ir fantastisks veltījums prasmēm, kuras mēs redzam WESS čempionātā. WESS faniem un Enduro braucējiem, kuri vēlas unikālu izskatu un klases vadošo 4-taktu sniegumu, šis ir vēl viens bezceļu motocikls, ar kuru mēs KTM patiešām lepojamies.

Jaunais KTM 350 EXC-F WESS būs pieejams pie autorizētajiem KTM dīleriem sākot no 2020. gada oktobra.