Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
Motofavorīts turpina atbalstīt motokrosa talantus Ziņas
Motofavorīts turpina atbalstīt motokrosa talantus

SIA "Motofavorīts" vairāku gadu garumā ir sniedzis atbalstu jaunajiem Latvijas motokrosa talantiem un šis gads nebūs izņēmums. Arī šosezon atbalstu saņems vairāki sportisti, palīdzot viņiem iekarot jaunas virsotnes un izcīnīt saldas uzvaras. 🏆

Šogad turpināsim atbalstīt Rodeo MX Racing Team komandu, kurai esam bijuši blakus vairāk kā 15 gadus. Arī šogad Rodeo komanda cīnīsies par Latvijas čempionu titulu, kas būtu jau 13. komandas vēsturē.

Tāpat esam lepni arī šogad būt blakus Eiropas vice-čempionam Toms Macuks, kura mērķis ir aizstāvēt savu Latvijas čempiona titulu un veiksmīgi nostartēt ADAC čempionātā.

Atbalstu saņems arī Kristers Drevinskis, kurš šosezon gan nebūs vairs Toma konkurents, bet dosies pretī Latvijas čempiona titulam MX2 klasē.

Esam papildinājuši arī savas KTM Motofavorīts komandas rindas ar talantīgo Jāni Mārtiņu Reišuli, kurš startēs ar KTM 85 SX motociklu Latvijas, Eiropas un Pasaules čempionātos, kā arī Dutch Masters un ADAC čempionāta sacensībās. Kā pats sportists izteicās, tad mērķis ir tikai viens - uzvarēt!

Gatis Panavs, Motofavorīts valdes priekšsēdētājs:"Motofavorīts mērķis ir atbalstīt primāri jaunos, talantīgos sportistus un attīstīt KTM zīmola popularitāti Latvijā un pasaulē. Esam priecīgi atbalstīt pašus labākos un būt blakus ceļā uz viņu panākumiem."