Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
Jaunie KTM 890 ADVENTURE R RALLY & KTM 890 ADVENTURE R ir klāt Ziņas
Jaunie KTM 890 ADVENTURE R RALLY & KTM 890 ADVENTURE R ir klāt

Divi satriecoši jauni KTM ADVENTURE motocikli ir pieejami, lai ļautu braucējiem #AdventureHarder un ātrāk nekā jebkad agrāk, pateicoties virknei jauninājumu un sacensību iedvesmotai specifikācijai.

Pirms diviem gadiem KTM izmantoja sacīkšu pieredzi, augstākās kvalitātes tehnoloģijas un sacensību iedvesmotu dizainu dažos no daudzpusīgākajiem un aizraujošākajiem Adventure motocikliem, kas nonākuši no KTM ražošanas līnijām. Tā rezultātā KTM 790 ADVENTURE motocikls “paātrināja pulsu” vidējā svara segmentā. Attiecībā uz 2021. gadu un turpmāk, KTM turpina “paaugstināt sirdsdarbības ātrumu”, laižot klajā KTM 890 ADVENTURE R Rally un KTM 890 ADVENTURE R; jauni motocikli, kuru pamatā ir jauna dzinēja versija ar lielāku jaudu un griezes momentu.

KTM 890 ADVENTURE RALLY modelī KTM izstrādā vienu no vēlamākajiem Adventure piedāvājumiem, pateicoties virknei komponentu un iestatījumu, kas iegūti no Red Bull KTM Factory Racing Rally komandas pieredzes. Dati, kas reģistrēti dažādās pasaules vietās un reljefos, ir analizēti un izmantoti tieši KTM 890 ADVENTURE RALLY motocikla radīšanā.

Augstākās klases WP Pro Components nodrošina pilnībā regulējamu amortizāciju, savukārt jaudu, jaunajā četrtaktu, DOHC, Euro5-gatavajā motorā, palielina īpaši vieglais Akrapovič klusinātājs. KTM 890 ADVENTURE R RALLY ir augstākā līmeņa specializētais motocikls kārtīgu piedzīvojumu meklētājiem ar plašu specializēto detaļu klāstu, kā piemēram - rallija kāpšļiem (vieglāki un dubļu neuzkrājoši), taisnu sēdekli, skaidru ekrānu un sacīkšu grafikām kopā ar Quickshifter+ un RALLY braukšanas režīmu standartaprīkojumā.

KTM 890 ADVENTURE R RALLY – GALVENĀS IEZĪMES
// Ierobežota izlaiduma modelis, tikai 700 vienības (500 Starptautiski & 200 ASV)
// Uzlabots motors & elektronika
// WP XPLOR Pro Components amortizācija
// Akrapovič klusinātājs (par 35% vieglāks kā standarta)
// Taisns sacīkšu sēdeklis (ar 910 mm augstumu)
// iekļauts RALLY režīms un Quickshifter+
// Šauri anodizēti rati ar kamerām
// Karbona bākas aizsargs un Rally kāpšļi

KTM 890 ADVENTURE R uzlabo un paātrina braukšanas sajūtu, kuru daudzi iemīlēja jau KTM 790 ADVENTURE modeļu ģimenē. Jaunais dzinējs attīsta 105 ZS un 100 Nm griezes momentu, tas ir, par 10 ZS un 12 Nm vairāk nekā motocikla mazākais brālis. Kloķvārpstai ir par 20% lielāka rotējošā masa, un inženierijas kopējais efekts ap motoru nozīmē stabilāku un konsekventāku jaudu, kas ir pamanāma pie zemiem apgriezieniem.

KTM 890 ADVENTURE R – GALVENĀS IEZĪMES
// Jauns 889cc dzinējs palielināts par 90cc (salīdzinājumā ar KTM 790 ADVENTURE)
// Dzinējs ar 20% lielāku rotējošo masu (Euro5)
// Lielāka jauda - 105 Zs @ 8000 rpm
// Uzlabots griezes moments - 100 Nm @ 6500 rpm
// Pastiprināts sajūgs
// Uzlabota ABS un saķeres kontroles sistēma
// Pārstrādāta ātrumkārba ātrākai ātrumu maiņai
// Optimizēta Quickshifter+ darbība (opcionāls)
// Jauna dizaina kruīza kontroles slēdzis
// Pārstrādātas priekšējās & aizmugurējās bremzes
// Jauni amortizācijas iestatījumi
// Atvieglināts pusrāmis

Joašims Sauers (Joachim Sauer), KTM produktu menedžeris:”Mums ir paveicies vismaz divos veidos, atklājot mūsu jaunos KTM 890 ADVENTURE R Rally un R modeļus. Pirmkārt, rēķinoties ar augstajiem standartiem un lielisko sadarbību ar mūsu daudzu titulu ieguvēju Rallija komandu. Ir ļoti forši, ka varam izmantot viņu darbu un komponentus un ievietot to tieši mūsu sērijveida motociklos. Otrkārt, mūs priecē fakts, ka mēs piedāvājam jaunu braukšanas pieredzi. Paaugstinātā veiktspēja, pateicoties papildus ekstra rotējošajai masai patiešām pārveido sajūtu, braucot pie zemiem apgriezieniem, jo jaunie motocikli ir vēl stabilāki un efektīvāki ilgiem braucieniem. Esmu diezgan pārliecināts, ka KTM ADVENTURE braucēji sajutīs atšķirību, tiklīdz viņi uzkāps uz motocikla jebkura veida izbraucienam.

Ekskluzīvais KTM 890 ADVENTURE R RALLY ir pieejams ierobežotā daudzumā un to ir iespējams iepriekš-pasūtīt https://www.ktm.com/en-int/models/travel.html

KTM 890 ADVENTURE R nonāks pie KTM autorizētiem dīleriem, sākot no 2020. gada novembra. Plašāka informācija – www.ktm.com