Duke 790 - Jauda un agresija
PIEDZĪVOJUMI SĀKAS TUR, KUR CEĻŠ BEIDZĀS
Jaunais KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Ziņas
Jaunais KTM 1290 SUPER ADVENTURE S

KURP DOTIES TAGAD? IZBAUDI JAUDU JEBKUR AR 2023. GADA KTM 1290 SUPER ADVENTURE S

Etalons paliek, bet vai jūs virzīsities tālāk? KTM 1290 SUPER ADVENTURE S atceļ ierobežojumus un robežas ikvienam motociklistam, kurš interesējas par #DARE2ADV. Kā? Jauda, daudzpusība, pārliecība un tehniskā izcilība mudina braucējus sacensties nezināmajā; droši, zinot, ka motocikls zem viņiem ar veiklu piegājienu izturēs visas prasības.

2023. gadam KTM ir izmantojis KTM 1290 SUPER ADVENTURE S bagātīgo bāzi, kas ir izstrādāts, lai iekarotu kilometru pēc kilometra visu veidu reljefos, un ir pievienojis svaigu spīdumu, kā arī vairākus uzlabojumus praktisku piedzīvojumu labā.

Acis piesaistīs divi jauni toņi: neiztrūkstošā KTM oranži melnā apdare vai neitrālāks, bet elegants KTM pelēkās estētikas nokrāsa. Oranžā krāsa, kas stiepjas līdz pat izturīgajam alumīnija apakšrāmim, kurš izstrādāts tā, lai nodrošinātu zemāku sēdekli (869 mm vai 849 mm), izcilu nestspēju un satur daudz komponentu, ir kā goda zīme nopietniem piedzīvojumu meklētājiem. Tomēr elegantā pelēkā krāsa izplatās pa virsbūvi; noslīpēts, lai par prioritāti uzskatītu veiklu vadāmību, priekšējās daļas pārliecību, komfortu, aizsardzību, un tajā ir 23 litru trīsdaļīga tvertne ar izcilu degvielas apjomu. 

Braukšana pa ceļiem visur un jebkurā vietā ar 2023 KTM 1290 SUPER ADVENTURE S tagad ir daudz vienkāršāka, pateicoties paplašinātajai navigācijas programmatūrai. KTM padara 7 collu TFT displeju vienkāršu pielāgošanai, pateicoties infografikai un izvēlņu sistēmai, kas sniedz braucējam pilnu kontroli pār BRAUKŠANAS REŽĪMIEM, uzlabotai WP pusaktīvai piekarei, ABS iestatījumiem un adaptīvajai kruīza kontrolei: intuitīvu stūres slēdžu kombinācija un piekļuve KTM 1290 SUPER ADVENTURE S tehniskajām iespējām bija galvenā raksturiezīme vienam no vadošajiem modeļiem. 2023. gada KTM mērķis bija vairāk lietderības. Piedzīvojumu meklētāji var paļauties uz papildu iespējām, izmantojot navigācijas grafiku. Lietojumprogramma KTMConnect tagad piedāvā detalizētus norādījumus un ceļa punktu marķierus, atrodoties ceļā un bez nepieciešamības apstāties un pielāgot ikvienu mobilo ierīci. Tāda pati funkcionalitāte attiecas arī uz audio celiņiem un sarakstu “Izlase”, kad runa ir par tālruņa zvaniem. Rokas uz rokturiem nozīmē ne tikai lielāku nobraukumu, bet arī drošu un patīkamāku mijiedarbību ar KTM 1290 SUPER ADVENTURE S.

Atgādināsim, kāpēc KTM 1290 SUPER ADVENTURE S ir augstākās veiktspējas piedzīvojumu motocikls. V-Twin LC8 dārd līdz 160 ZS un 138 Nm griezes momentam, un graujošais jaudas spektrs ļauj KTM 1290 SUPER ADVENTURE S manevrēt kruīza laikā, ienirt satiksmē vai ar prieku iepazīt šosejas. Motocikla kompakto sirdi rūpīgi regulē viena no KTM vismodernākajām elektroniskās vadības arhitektūrām: tā pārvalda piekares konfigurāciju un reakciju, braukšanas augstumu, ABS, BRAUKŠANAS REŽĪMUS, riepu spiediena pārvaldību. Ierīce iekļaujas vieglā 10 kg hroma-molibdēna nerūsējošā tērauda rāmī, kas ir noslīpēts, lai izturētu īsus triecienus un kalnu pārejas, kā arī tālus pārbraucienus. Pārējā pakete ir piemērota premium klases motocikla ceļošanai: LED gaismas, pārveidots vējstikls un regulētājs, daudzdaļīgs sēdeklis, viegls alumīnija sānu statīvs. Saraksts un specifikācijas jau ir saņēmušas plašu atzinību. KTM 1290 SUPER ADVENTURE S var vēl vairāk uzlabot, izmantojot papildu elektroniskos komplektus, Quickshifter+ un WP Suspension Pro, kā arī citus uzlabojumus.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE S piedāvā plašu īpaši izgatavotu papildinājumu un piederumu klāstu KTM PowerParts kolekcijā. No papildu aizsargājošām daļām, estētiskiem pieskārieniem līdz detaļām, veiktspējas uzlabojumiem vai ceļojumu priekšmetiem, piemēram, bagāžai, bagāžniekiem un somām.

2023. gada KTM 1290 SUPER ADVENTURE S svarīgākie punkti
// Divas pilnīgi jaunas krāsu shēmas ar pamanāmām melnām un oranžām krāsām, kā arī gradētām pelēkām krāsām
// Uzlabots navigācijas potenciāls, izmantojot detalizētas norādes un citas ceļošanas iespējas
// Daudzpusīgs Euro5 V-twin LC8 dzinējs ar 160 ZS jaudu un 138 Nm griezes momentu nozīmē pasauli bez ierobežojumiem
// Viegla ChroMo nerūsējošā tērauda šasija ar ģeometriju, kas akcentē pagriezienu potenciālu un stabilitāti
// Izsmalcinātā WP daļēji aktīvās balstiekārtas aparatūra un programmatūra izlīdzina katru maršrutu, visu laiku un jebkurā laikā
// Jaunākās tehnoloģijas un Bosch 6D sensors, lai ietekmētu motocikla uzvedību un ABS iestatījumus
// Ergonomika un virsbūve, kas uzsver vadību, bet arī komfortu un pārliecību, sēdekļa augstums 849 vai 869 mm
// Daudzas optimizētas, ceļošanai domātas funkcijas: apgaismoti slēdži, kājiņas, statīvs, vējstikls, LED gaismas un vienkārša, bet uzlabota informācijas paneļa interaktivitāte
// Adaptīvā kruīza kontrole standarta aprīkojumā // Mitas TERRA FORCE-R riepas, kas paredzētas KTM 1290 SUPER ADVENTURE S, lai garantētu vislabāko saķeres un ilgtermiņa veiktspējas piedāvājumu

Piesprādzējiet bagāžas siksnas, ņemiet laikapstākļiem paredzēto braukšanas aprīkojumu, atveriet GPS, pievienojiet ierīci, aizveriet acis un sapņojiet par ceļu, taku un nākamo dienu. No 2023. gada janvāra aizvediet 2023. gada KTM 1290 SUPER ADVENTURE S nezināmajā. Sāciet ceļojumu!